Pilihan Terbaik Seisi Keluarga

Siapa Saya

Agen Sepenuh Masa
Sejak 2013

Menjadikan bidang ini sebagai kerjaya.

Membantu Lebih 200
Pelanggan

Memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 200 buah keluarga seluruh Malaysia.

One Stop Insurance & Takaful
Centre

Memiliki kepakaran menguruskan life dan takaful insurance, serta general insurance.

Memperkenalkan: Prubsn Anugerah + Medic Protector

Contoh Quotation PruBSN Medic Protector

Quotation #1

Kanak-kanak
Usia 10 tahun

Life: RM25k
Medic Protector Plan 200

Bulanan: RM89/-

Quotation #2

Wanita Bekerjaya
Usia 30 tahun

Life: RM100k
(Pelan Hibah)

Bulanan: RM55/-

Quotation #3

Bayi
Usia 2 tahun

Life: RM25k
Medic Protector Plan 150

Bulanan: RM128/-

Quotation #4

Lelaki Bekerjaya
Usia 34 tahun

Life: RM25k
Medic Protector Plan 200

Bulanan: RM122/-

Quotation #5

Wanita Bekerjaya
Usia 32 tahun

Life: RM25k
Medic Protector Plan 150

Bulanan: RM126/-

Ciri-ciri PruBSN Anugerah

Nama utama Produk Ini adalah PruBSN Anugerah.

=====

[Kemaskini 06 Feb 2019] PruBSN Anugerah Plus telah dilancarkan sebagai penambahbaikan dari PruBSN Anugerah.

====

1. Produk bermula RM50 sahaja sebulan.

2. RM25,000 minimum jumlah perlindungan (kematian).

3. Pilihan tempoh perlindungan hinga 70 atau 100 tahun.

4. Perlindungan tambahan

     – Medical Card melalui Medic Protector

     – Perbelanjaan Sara Hidup tahunan berterusan melalui Income Protector

     – Gantian Pendapatan Sekaligus melalui Crisis Protector

Kenapa??

Kenapa produk ini disukai oleh ramai orang adalah disebabkan oleh komponen medical card nya, melalui rider Medic Protector.

Tidak dapat dinafikan bahawa rawatan perubatan kini semakin canggih dan cepat, namun kos bagi penjagaan dan perkhidmatan perubatan juga semakin tinggi. 

Menyedari betapa mahalnya kos penjagaan kesihatan pada masa kini, Medic Protector boleh menjadi sebuah pelan perubatan yang dapat membantu anda pada saat andamemerlukannya.

Medic Protector merupakan sebuah pelan perlindungan perubatan yang anda boleh miliki untuk melindungi diri anda serta keluarga anda daripada penyakit yang tidak diduga, tiada had seumur hidup.

Waiting Period

Ok… setakat ini penjelasan yang diberikan sangat jelas sebab:

1. Dah ada sampel quotation;

2. Penerangan ringkas apa itu PruBSN Anugerah dengan Medic Protector;

3. Skop coverage untuk Medic Protector dengan menunjukkan semua kategori pelan dalam Medic Protector ni;

Bagaimanapun, terdapat tempoh menunggu atau waiting period sebelum medical card ini boleh digunakan.

Dengan kata lain, terdapat beberapa tempoh yang perlu ditunggu sebelum kad ini berfungsi sepenuhnya.

Gambar ini menunjukkan jenis-jenis waiting period yang perlu diketahui.

Best tak PruBSN Anugerah ..?

Setelah membaca keseluruhan maklumat ini, saya ingin bertanya pada anda. Apa pendapat anda mengenai PruBSN Anugerah?

Terbaek ke sangat baik? Bak kata orang ‘tepuk dada, tanya selera’.

Lain orang, lain citarasa, lain juga perlindungan yang diperlukan.

Pada pendapat peribadi saya, pelan takaful ini adalah yang terbaik buat masa sekarang ini. Sebab apa saya cakap macam tu? Ini adalah berdasarkan faktor ekonomi yang tidak menentu.

Kenaikan harga minyak dan barang-barang. Secara tidak langsung menambahkan stress pada diri kita.

Apabila stress memuncak, maka pelbagai penyakit mula datang. Kita tak jemput pun dia datang juga. Jadi mahu atau tidak, kita perlu ada perlindungan takaful untuk diri kita.

Dengan bajet yang serendah RM 50 sebulan, tiada alasan lagi untuk anda tidak memilikinya.

PruBSN Anugerah adalah suatu pelan takaful yang menawarkan perlindungan yang mantap pada harga yang mampu milik. Dapatkan segera bukan sebab stok nak abis.

Tapi dapatkan sekarang untuk lindungi diri anda sebelum anda tidak layak untuk mendapatkannya. Takaful hanya boleh dimiliki semasa anda masih sihat sahaja. 

Hubungi saya untuk maklumat lanjut, termasuk penerangan yang lebih jelas dengan quotation penuh dalam format PDF yang dibuat khas untuk anda. Lagipun ada beberapa lagi ciri khas dalam PruBSN Anugerah – Medic Protector ni yang tidak diceritakan seperti komplikasi kehamilan, manfaat imunisasi semasa menunaikan ibadah umrah atau haji dan banyakk lagi.

Atau, isikan sahaja borang di bawah dan saya akan menghubungi anda semula.

Isikan Borang Di Bawah

5. Pilihan Pelan Medical (diperlukan)

6. Status Merokok (diperlukan)

Disclaimer/Penafian

Amaran:

Website ini tidak mewakili mana-mana pandangan rasmi Syarikat atau Organisasi. Kandungan di dalam website ini adalah untuk tujuan ilustrasi. Setiap orang akan memiliki nilai sumbangan bulanan yang berbeza mengikut faktor risiko. Tidak semua permohonan yang dihantar nanti akan dijamin kelulusannya 100% kerana proses underwriting akan mengambilkira rekod kesihatan semasa dan lampau. Anda diminta untuk mendapatkan quotation penuh dalam format PDF untuk mengetahui keseluruhan terma dan syarat untuk pelan ini.

Pengumpulan maklumat dari website ini digunakan dengan bertujuan untuk menyediakan quotation sahaja.

Anda tidak perlu membayar untuk mendapatkan quotation kerana ianya akan disediakan secara PERCUMA.